Sotogrande lejebil

Hvis du ikke har lyst til at tage drevet fra lufthavnen kan du leje en bil i Sotogrande . Vi vil levere udlejningsbilen til din adresse i Sotogrande området uden ekstra beregning. Vi kan samle det op på tilbagevenden eller du kan aflevere den i Malaga lufthavn, hvis du vil.

Book online nu, klik her!

Sotogrande udlejningsbiler uden selvrisiko

Vores priser er inklusive og vi vil ikke debitere dig noget brændstof men du skal returnere leje bilen med det samme mængde som du fik den. Der er ingen depositum eller daglig dispensation at betale og vi vil ikke opkræve nogen indbetaling. Hvis du har brug for barnesæder er baby- og booster sæder gratis.

Fra økonomi til 9 seaters og cabriolet'er til leje i Sotogrande

I vores Sotogrande leje flåde har vi fra den mindste Ford Ka til Renault Megane cabriolet'er til 9 personers minibusser . Hvis du har brug for automatiske biler har vi tre grupper. Mindste er Renault Clio 5 dør eller lignende, midten bil Renault Megane eller lignende og største Renault Scenic eller lignende. Disse biler er alle fuldt udstyret og med aircondition.

Reservere en Sotogrande lejebil online her

Vi vil levere bilen fra vores hovedkontor i Puerto Duquesa meget tæt på Sotogrande . Du kan ringe eller maile til os med booking detaljer som ses i vores kontakt info. Du kan også bestille din Sotogrande lejebil online. Vælg Duquesa kontor og skrive i boksen kommentarer hvor du vil have os til at levere bilen, Sotogrande havn , din villa , Galerias PANIAGUA eller hvor du beder os om.

Alle leverancer er underlagt bekræftelse , tilgængelighed og minimum leje 3 dage.

Book online nu, klik her!