Book en Malaga lejebil online her!

Brug denne formular for at få den billigste ”all inklusive” billeje på Costa del Sol . Hvad vi angiver af priser her er, hvad vi opkræver ved afhentning. Ingen ”skjulte” ekstraomkostninger ved ankomsten og intet depositum.

Biludlejning Malaga lufthavn uden ekstra gebyrer

Ikke noen depositum og selvrisiko og alle priser inkluderer barnestole og ekstra fører uden ekstra omkostninger og vigtigst: Ingen andre yderligere omkostninger ved ankomsten. Vi er en skandinavisk virksomhed, der tilbyder biludlejning i Malaga lufthavn og vi har mere end 30 års erfaring i at leje ud biler på Costa del Sol .

Hvad nogle af vores danske kunder siger

Nu er vi tilbage i Danmark igen og min computer. Og derfor sender jeg dig denne e-mail. Først og fremmest tak for samarbejdet med dig. Det var meget godt at møde dine mennesker i lufthavnen.

Sr Sørensen,

Vi har hus i Competa og lejer ret tit bil hos jer - Som vi er MEGET tilfredse med!

Sr Rasmusen,

Thank you for the excellent service your company recently provided to me. Your customer service was first class! ( I have been trying a few other companies in Spain and with no success, so I was happy to find your company). I will see you again for sure. I will recommend Bruno's Car Rental to anyone of my friends going to Spain!

Sra Roldkjar,

Så har vi henvist nogle bekendte af os til dig, og de var så taknemmelige over hvor let det var, at de har sendt os en kasse chokolade som tak. Den burde du have.

Sr Sorensen,

Vi er meget tilfredse! Vi er lige færdig vores biludlejning med dig på 10 af januar - Perfekt

Sr Juhl,

Tak for fantastisk service!