Biludlejning Malaga lufthavn

Vores Malaga Lufthavn udlejningspriser er alt inklusive uden omkostninger til brændstof (returnere det samm ) og ingen depositum. Vi vil ikke vente med en lang liste med udgifter, som ikke citeres ved bestillingen af bilen. Hvad vi citerer er hvad du betaler ved ankomsten og selvfølgelig kan din ægtefælle køre gratis.

Du må ikke narres af billige overskrift priser online bare for at betale meget mere, når du står i lufthavnen. For mere information eller forbehold, ringe til os, book online på dette websted eller send en e -mail der ses i vores kontaktoplysninger.

I Malaga lufthavn har vi 24 timer gratis servicepersonale for udlejningsbiler der er bestilt på forhånd.

Book online nu, klik her!

Lejebil afhente instruktioner Malaga lufthavn

Vi vil møde dig udenfor terminalen i den offentlige parkeringshus GENERAL PARKING 1 som beskrevet nedenfor. Hvis nogen tvivl om ankomst venligst ring +34610750622

  • Gå ud af ankomsthallen.
  • Tag elevatoren eller transportbånd op til anden sal.
  • Indtast transportør gangbroen og gå til slutningen.
  • Tag elevatoren en etage op til rødfarvede 3 etage hvor vi møder dig ved parkeringsrude 35B .

Brændstofpolitik lejebil Malaga lufthavn

Vi tilbyder en retfærdig brændstofpolitik i Malaga lufthavn og vi opkræver ikke en fuld tank brændstof. Med os er det ligesom en fuld/fuld princip, at du returnerer bilen med det samme mængde af brændstof som da du fik den. Vi giver lejebilen ud med det samme mængde som da den blev returneret og du gør det samme.

Book online nu, klik her!

Tips om hvad de skal tænke over før du foretager en reservation til en leje bil i Malaga lufthavn .

  1. De fleste Lejebil web der tilbyder at leje dig en bil i Malaga lufthavn er mægler sites, ikke noget galt i det. Men problemet kan være når du kommer til den faktiske bil selskab, leverandøren, for at afhente bilen så kan der være yderligere gebyrer som du ikke var klar over ved bestillingen af rejsen. LØSNING: Spørg din booking agent for at bekræfte, at du ikke vil blive opkrævet noget ekstra ved ankomst eller leje hos os med alt inkluderet i overskriften pris.
  2. De billige online priser er måske ikke inklusive. I dag kan du få flere citater på kort tid og flere sæt en meget lav overskrift priser for at fange en klient. LØSNING: Spørg hvad der vil blive tilføjet til denne pris ved afhentning eller gøre din bestilling her nu og betale hvad du ser.
  3. Brændstof er ikke inkluderet. LØSNING: Find ud af, om du skal betale mere eller returnere det samme. Få en bil her og være sikker på at der ikke bliver overladt til brændstof
  4. Næsten alle biludlejningsselskaber i Malaga lufthavn beder om et kreditkort. Spørgsmålet "kan jeg leje en bil i Malaga uden et kreditkort" er meget almindelige. Næsten alle virksomheder beder om et kreditkort i navnet på føreren eller at du betaler med kontanter eller betalingskort, men det skal være et kreditkort som garanti. Du må ikke tage chancer hvis du ser en hjemmeside der siger noget om et kreditkort. Løsning: Hvis du ikke har et kreditkort kontakte selskabet for at se at det er ok at betale med kontanter eller betalingskort. Ellers kan du ende op uden nogen bil.

Book online nu, klik her!